• Անձնական հաշիվ  >
    Անձնական հաշիվ Login Or Register
    • Գրանցում
    • Մուտք
Wasabi
Զանգահարեք՝ +374 10 56 54 22
Զանգահարեք՝ +374 77 59 00 59
Էլ. փոստ՝ info@wasabi.am
0
Անցնել զամբյուղ
  • Ձեր զամբյուղը դատարկ է

Բաժիններ
  • ԳԼԽԱՎՈՐ
  • ՄԵՆՅՈՒ
  • 3D ԴԻՏՈՒՄ
  • ՄԵՐ ՌԵՍՏՈՐԱՆՆԵՐԸ

Մեր Տեղեկագիրը

  • Կայքի քարտեզ
  • Բոլոր Կերակուրները
    • ԱԳԵ ՄՈՆՈ
    • ԱՂՑԱՆ
    • ԱՊՈՒՐ
      • կրեմ
      • ռամեն
    • ԱՍՈՐՏԻ
    • ԲՐՆՁՈՎ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ
    • ԴԵՍԵՐՏ
    • ԽՈՐՈՎԱԾ
    • ԿԱՐՊԱՉՈ
    • ԿՈԿՏԵՅԼՆԵՐ
    • ՁԿՈՎ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ
    • ՆԱԽՈՒՏԵՍՏ
    • ՊԱՍՏԱ
    • ՊԻՑՑԱ
    • ՌՈԼԼ
    • ՍԱՇԻՄԻ
    • ՍԹԵՅՔ
    • ՍԻԶԼԻՆԳ
    • ՍՈՒՇԻ
      • գունկան
      • նիգիրի
    • ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏ
    • ՏԵՄԱԿԻ
    • ՏԵՄՓՈՒՐԱ
    • ՏԵՊԱՆՅԱԿԻ
  • ՆՈՐՈՒՅԹՆԵՐ
  • ՍՈՒՇԻ
  • ԼԱՎԱԳՈՒՅՆ ՎԱՃԱՌՎԱԾՆԵՐԸ
  • ՏԱՔ
  • ԿԾՈՒ
  • ԲՈՒՍԱԿԵՐՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ
  • ԱԼԿՈՀՈԼԱՅԻՆ ԽՄԻՉՔՆԵՐ
    • ապերատիվ
    • գարեջուր
    • լիկյոռ
    • կոնյակ և բրենդի
    • շամպայն և փրփրուն գինի
    • ռոմ
    • վերմութ
    • վիսկի
    • տեքիլա
    • օղի
  • ՈՉ ՈԳԵԼԻՑ ԽՄԻՉՔ
  • ԾԽԱԽՈՏ
  • ԳԻՆԻ
    • Արգենտինական
    • Հայկական
    • Չիլիական
    • Ֆրանսիական
    • Իտալական
  • ԱՅԼ
  • Ակցիաներ
  • Անձնական հաշիվ
    • Անձնական տվյալներ
    • Գաղտնաբառ
    • Իմ հասցեները
    • Պատվերների պատմություն
    • Ներբեռնումներ
  • Անցնել զամբյուղ
  • Պատվեր ձևակերպել
  • Որոնում
  • Տեղեկատվություն
    • Մեր մասին
    • Տեղեկատվություն առաքման մասին
    • Գաղտնիության քաղաքականություն
    • Պայմաններ եւ դրույթներ
    • Կապ մեզ հետ
Մեր Տեղեկագիրը
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Google +
  • Instagram
Առաքման ժամերը
11:00 - 02:30
Ֆիլիպիններից եկած խոհարարներ

Տեղեկատվություն
Տեղեկատվություն
  • Մեր մասին
  • Տեղեկատվություն առաքման մասին
  • Գաղտնիության քաղաքականություն
  • Պայմաններ եւ դրույթներ
  • Կայքի քարտեզ
Տեղեկատվություն խանութի մասին
Store information
Աբովյան փ., շ. 1/3, Երևան, Հայաստան
+374 10 56 54 22
+374 77 59 00 59
Էլ. փոստ՝ info@wasabi.am
Աջակցության ծառայություն
Աջակցության ծառայություն
  • Կապ մեզ հետ
  • Կայքի քարտեզ
  • Տեղեկագիր
  • Ակցիաներ

©Arnology LLC. All rights reserved.